Café Solbjerg har åben alle hverdage
kl. 9.00 - 13.30
Tirsdage med Fællesspisning kl. 11.00 - 15.00
Dagens middag serveres mellem kl. 12.00 - 13-00
Menuplan 5. december - 16. december.
Uge 49
| Mandag 5/12 | Tirsdag 6/12 | Onsdag 7/12 | Torsdag 8/12 |
Fredag 9/12 |
Dagens ret | And med sovs, kartofler, rødkål og franskekartofler
| Farsbrød med sovs, kartofler og surt
| Bøfstroganoff med kartofler og grøntsager
| Kirstineflæsk med kartofler, sovs og rødkål
| Bøf med løg, sovs, kartofler og rødbede
|
Dessert |
|
Uge 50
| Mandag 12/12 | Tirsdag 13/12 |
Onsdag 14/12 | Torsdag 15/12 | Fredag 16/12 |
Dagens ret | Hjerter i vildtsovs med kartofler og surt
| Fælles aftenspisning.
Til frokost er der smørrebrød | Irsk stuvning med sennep, rugbrød
| Tarteletter med høns i asparges
| Fyldt ribbensteg med sovs, kartofler og rødkål
|
Dessert |
|
Priser: Dagens ret 50 kr. Lille portion 35 kr. Dessert 22 kr.