Fotoalbum

I Cafe Solbjerg, på Lokalcenter Solbjerg, blev de,r i anledningen af børnenes vinterferie, inviteret til Børnebrunch torsdag d.12.02 fra kl.9.00 - 10.30.
35 forældre, bedsteforældre og oldeforældre mødte op med deres børn, som talte i alt 35 børn. Alle 70 gæster nød den dejlige børnebrunch, som var dekoreret med kreative figurer skåret i grønt og frugt.

Menuen og præsentationen af menuen viste tydeligt, at cafemedarbejder Dorthe Daugaard Sørensen har erfaring og en særlig sans for at henvende sig til børn og voksne, men spændende detaljer og lækker mad.

Alle gæsterne var meget tilfredse. Flere af børnene mellem ca. 8 og 11 år forslog, at vi fremadrettet skaffede nogle spil og legeredskaber til deres aldersgruppe, hvilket straks blev taget til eftertanke af Brugerrådets medlemmer. De mindre børn fra 1 til 4 år legede med legoklodserog  tøjdyr, som Brugerrådet havde skaffet, og en lille dreng som fyldte 1 år på dagen fik overrakt en fødselsdagsgave også sponseret af Brugerrådet.

Frivillig hjalp til i cafeen og har hjulpet med at udforme kreativ opslag til dagen og andre forberedelser i tæt samspil med cafemedarbejder Dorthe.

Del siden