Her hos Café Solbjerg rider vi med på øko-bølgen.

Det sidste års tid, har køkkenet haft fokus på at systematisere andelen af økologiske føde- og drikkevarer.

Efter en periode med nye rutiner kan vi nu bryste os af at være kommet på Danmarkskortet over spisesteder, der har det økologiske spisemærke.

Det var med en vis stolthed, da vi ved aftenspisningen i september kunne markere, at vi har nået vores første mål og har fået spisemærket i bronze, hvilket betyder at 30-60 % af vores føde- og drikkevarer er økologiske.

Spisemærket er det officielle bevis på, vi tager ansvar for dyrevelfærd, naturen og miljøet.

 

At have det økologiske spisemærket stiller krav til køkkenet. Det mest fantastiske ved at vi har fået styr på vores økologiprocent, er at det styrker håndværket i vores køkken. Vi skal tænke anderledes, have vores faglighed i spil og bruge mere tid på at planlægge, finde på og tilberede spændende mad med sæsonaktuelle råvarer, så I som brugere får nogle gode smagsoplevelser.