Café Solbjerg har åben alle hverdage

kl. 9.00 - 13.30

Dagens middag serveres mellem kl. 12.00 - 13-00

Menuplan 17. januar - 28. januar

 

Uge 3

 

Mandag 17/1

Tirsdag 18/1

Onsdag 19/1

Torsdag 20/1

Fredag 21/1

Dagens ret

Porrepastafad med salat

 

Bøfstroganoff med kartoffelmos og surt

 

Bøf med løg, sovs, kartofler og grøntsager

 

Frikadeller med stv. hvidkål, kartofler og rødbede

 

Kalkunbryst med bacon, kartofler, sovs og råkost

 

Dessert

 

 

 

Uge 4

 

Mandag 24/1

Tirsdag 25/1

Onsdag 26/1

Torsdag 27/1

Fredag 28/1

Dagens ret

Svenskpølseret med ærter

 

Fiskelasagne med salat

 

Forloren hare med sovs, kartofler og rødkålsråkost

 

St. lever med løg, kartofler, sovs og surt

 

Spr. oksebryst med peberrodssovs, kartofler og grøntsager

 

Dessert

 

 

Priser: Dagens ret 45 kr.  ½ portion 30 kr.  Dessert 20 kr.